Hjem> Produkter> Sigarettrammepapir> QR Code Jam> QR-kode Anti-Counterfeiting Seal
QR-kode Anti-Counterfeiting Seal
QR-kode Anti-Counterfeiting Seal
QR-kode Anti-Counterfeiting Seal
QR-kode Anti-Counterfeiting Seal
QR-kode Anti-Counterfeiting Seal

QR-kode Anti-Counterfeiting Seal

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
Overfør papir for lasergravering
Overfør papir Michaels
produktbeskrivelse

Tobakksramme todimensjonal kode cardstock produkt introduksjon

I. Produktoversikt

cigarette paper sizes

Tobakksramme Todimensjonalt kodekort er en ny type emballasjemateriale designet for tobakksindustrien, som integrerer estetikk, praktisk og teknologi, og gir en ny emballasjeløsning for tobakksmerker.

For det andre, materielle egenskaper

Denne pappen er laget av materialer av høy kvalitet, som ikke bare sikrer holdbarheten til emballasjen, men også gjenspeiler begrepet miljøvern. Overflaten er jevn og delikat, behagelig å berøre, og kan effektivt forbedre den generelle strukturen til produktet.

For det tredje, rammedesign

Rammedesignet er unik og linjene er glatte, som ikke bare kan fremheve egenskapene til tobakksmerket, men også gi god visuell opplevelse til forbrukerne. Samtidig er strukturen til rammen rimelig, praktisk for forbrukerne å åpne og lukke, og enkel å bruke.

Fire, todimensjonal kodefunksjon

Det største høydepunktet av todimensjonal kodekortstokk er den innebygde todimensjonale kodefunksjonen. Ved å skanne QR -koden, kan forbrukerne skaffe produktdetaljer, delta i interaktive aktiviteter, nyte preferansetjenester osv., Som forbedrer kjøpsopplevelsen til forbrukerne.

5. Applikasjonsscenarier

Tobakksramme todimensjonalt kodekort er egnet for emballasje av alle slags tobakksprodukter, enten det er avanserte tobakksmerker eller massekonsummervarer, det kan vise sin unike sjarm. I kjøpesentre, supermarkeder, nærbutikker og andre salgskanaler, vil tobakksramme todimensjonal kode-kartong bli et høydepunkt for å tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet.

Kort sagt, tobakksramme todimensjonal kodepapp med sitt utmerkede materiale, design, funksjon og et bredt spekter av applikasjonsscenarier, har injisert ny vitalitet i tobakksindustrien, men også for forbrukere å bringe en mer praktisk og rik shoppingopplevelse.

Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, trykt tippepapir, preget tippepapir, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!

Hjem> Produkter> Sigarettrammepapir> QR Code Jam> QR-kode Anti-Counterfeiting Seal
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende