Hjem> Produkter> Sigarettrammepapir> QR Code Jam> Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme
Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme
Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme
Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme
Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme
Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme

Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
Overføringspapir for sublimeringstrykk
Overfør papir Michaels
produktbeskrivelse

Tobakksramme todimensjonal kode cardstock produkt introduksjon

1. Introduksjon

Med den raske utviklingen av vitenskap og teknologi har todimensjonal kodeteknologi blitt mye brukt i alle samfunnslag. I tobakksindustrien blir tobakksramme todimensjonal kodepapp, som en ny type emballasjemateriale, gradvis foretrukket av markedet. Denne artikkelen vil introdusere det todimensjonale kodepapiret for tobakksramme i detalj, og diskutere applikasjonsutsiktene innen tobakksemballasje.

2. Gjeldende situasjonsanalyse

For tiden er tobakksmarkedet svært konkurransedyktig, og emballasje, som en viktig transportør av produktbilde, er av stor betydning for å styrke merkeverdien og markedskonkurranse. Som et innovativt emballasjemateriale kombinerer tobakksramme todimensjonalt kodepapir fordelene med tradisjonell tobakksrammepapir med bekvemmeligheten av moderne todimensjonal kodeteknologi, og gir tobakksselskaper flere emballasjealternativer.

3. Det er problemer

Selv om tobakksramme todimensjonalt kodepapir har mange fordeler, er det fortsatt noen problemer i den praktiske søknadsprosessen. For det første er noen tobakksselskaper ikke dyktige nok i anvendelsen av todimensjonal kodeteknologi, noe som resulterer i funksjonen til todimensjonal kode kan ikke brukes fullt ut. For det andre, på grunn av begrensningene i produksjonsteknologi og kostnadsfaktorer, må markedsinntrengningsgraden for tobakksramme todimensjonal kodepapp forbedres.

4. Løsninger

For å løse de ovennevnte problemene foreslår vi følgende løsninger: For det første styrke opplæringen og veiledningen av tobakksbedrifter på todimensjonal kodeteknologi for å forbedre applikasjonsnivået; Det andre er å øke forsknings- og utviklingsinvesteringene, optimalisere produksjonsprosessen, redusere produksjonskostnadene og fremme markedets popularitet av tobakksramme todimensjonal kodekardong.

5. Implementere planen

For å sikre jevn implementering av løsningen, har vi formulert følgende implementeringsplan: For det første organiserer et ekspertteam for å trene og veilede tobakksbedrifter på todimensjonal kodeteknologi; For det andre, styrke samarbeidet med produsentene for å utvikle todimensjonale kodekartock-produkter i fellesskap bedre tobakksramme; Til slutt, gjennom markedsføring og publisitet, forbedrer synligheten og innflytelsen fra tobakksrammen todimensjonalt kodekort i tobakksindustrien.

6. Forventet effekt

Gjennom implementering av ovennevnte løsninger og implementeringsplaner, forventer vi å oppnå følgende resultater: For det første kan tobakksselskaper bedre bruke todimensjonal kodeteknologi for å forbedre merkevarebildet og markedskonkurransen; For det andre vil markedsinntrengningsgraden for tobakksramme todimensjonal kodepapp bli betydelig forbedret, og bli et av mainstream-produktene innen tobakksemballasje.

7. Konklusjon Sammendrag

Oppsummert, som et nytt tobakksemballasjemateriale, har tobakksramme todimensjonal kodepapp brede applikasjonsutsikter og markedspotensial. Ved å styrke teknologiapplikasjon og markedsføring, tror vi at tobakksramme QR -kodepapp vil bli et viktig emballasjevalg for tobakksindustrien, og gi flere forretningsmuligheter og utviklingsrom for tobakksselskaper.

Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!


Hjem> Produkter> Sigarettrammepapir> QR Code Jam> Bærbar sammenleggbar QR -kodekortramme
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende