Hjem> Produkter> Sigarettfôrpapir> Preget fôrpapir> Gull preget indre fôrpapir
Gull preget indre fôrpapir
Gull preget indre fôrpapir
Gull preget indre fôrpapir
Gull preget indre fôrpapir
Gull preget indre fôrpapir
Gull preget indre fôrpapir
Gull preget indre fôrpapir

Gull preget indre fôrpapir

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
produktbeskrivelse

Tobakk preget fôrpapirproduktinnføring

I. Produktoversikt

cigarette wrapper purse

Tobakks preget fôrpapir er et emballasjemateriale som er spesielt designet for tobakksprodukter. Det kombinerer på en smart måte pregingsprosessen med det praktiske i fôrpapiret for å gi en vakker og effektiv emballasjeløsning for tobakksprodukter. Dette produktet forbedrer ikke bare attraktiviteten til emballasjen, men beskytter også kvaliteten på tobakksprodukter.

For det andre preget design

Den pregede utformingen av sigarett preget fôrpapir er unik og full av kunstnerisk sans, slik at emballasjen presenterer en følelse av tredimensjonal og lagdelte. Den utsøkte tekstur forbedrer ikke bare produktets generelle skjønnhet, men øker også sklissen og grepet på emballasjen, og gir forbrukerne en bedre åpningsopplevelse.

For det tredje, materielle egenskaper

Når det gjelder materialer, bruker tobakks preget fôrpapir høykvalitetsmasse som råstoff for å sikre fleksibiliteten og slitasje motstanden til papiret. Samtidig har den også gode barriereegenskaper, kan effektivt motstå påvirkningen av ytre fuktighet, lukt og andre bivirkninger på tobakksprodukter, for å sikre kvaliteten og smaken på produkter.

4. Omfang av søknad

Tobakks preget fôrpapir er mye brukt i emballasjen til forskjellige tobakksprodukter, for eksempel sigaretter, sigarer og så videre. Den unike designen og utmerkede ytelsen kan dekke de individuelle behovene til forskjellige merker og produkter, og injisere ny vitalitet i tobakksmarkedet.

5. Sammendrag av fordeler

Å Det kan ikke bare forbedre karakteren og kvaliteten på tobakksprodukter, men også gi forbrukerne en bedre åpningsopplevelse.

Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!

Hjem> Produkter> Sigarettfôrpapir> Preget fôrpapir> Gull preget indre fôrpapir
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende