Hjem> Produkter> Sigarettforseglingspapir> QR -kodeforsegling> Søt design sigarettveske
Søt design sigarettveske
Søt design sigarettveske
Søt design sigarettveske
Søt design sigarettveske
Søt design sigarettveske
Søt design sigarettveske
Søt design sigarettveske

Søt design sigarettveske

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
Overfør papir Walmart
Overfør papirstensil
produktbeskrivelse

Sigarett QR -kode Tetningsprodukt Innføring

To-dimensjonal kodeforseglingsetikett for tobakksprodukter er et innovativt, nytt produkt som kombinerer moderne teknologi med tradisjonelle tetningsteknikker. Selet er trykt med en unik kode ved hjelp av avansert todimensjonal teknologi. Dette gir et middel til å spore og forhindre forfalskning av tobakksprodukter.

Den andre er tekniske funksjoner

Tekniske egenskaper ved todimensjonale tetninger for tobakk kan tilskrives den høye presisjonen, HD-teknikken. To-dimensjonale koder er klare, nøyaktige og har en høy skanningsgjenkjenningshastighet, noe som sikrer nøyaktig informasjonsoverføring. Tetningsmaterialet har utmerket vedheft, holdbarhet og klarhet, i tillegg til å være holdbart.

Den tredje funksjonen er anti-motstand

Den todimensjonale QR-koden kan skannes av forbrukere for å få informasjon om produktet, inkludert produksjonsdato, batchnummer og de andre relevante dataene. Det gir forbrukerne en praktisk måte å forhøre seg om forfalskede produkter. Dette kan bidra til å eliminere sirkulasjonen og beskytte forbrukernes legitime interesser.

Fjerde bekvemmelighet

Det er praktisk å bruke QR -koder for tetninger på sigarettpakker. QR -koden kan skannes av forbrukere på telefonene sine for raskt å få produktdetaljer. Den brukervennlige karakteren av denne spørringsmetoden forbedres sterkt av det faktum at den ikke krever ekstra utstyr eller verktøy.

5. Anvendelse av markedet

Tobakk-todimensjonal segl er en kode som har mange applikasjoner i bransjen. Tetningen kan brukes på emballasjen for forskjellige tobakksprodukter som et pålitelig middel for anti-kontrafesting. De todimensjonale selene kan brukes i forbindelse med bedriftsinformasjonssystemer for å oppdatere produktdata og utføre spørsmål i sanntid.

6. Framtidsutsikter

Funksjonene og anvendelsene av todimensjonale kodeforseglinger på sigaretter vil fortsette å utvide med fremme av teknologi og vitenskap. Vi kan forvente å se mer personaliserte og intelligente QR -kodeforseglinger i fremtiden. Dette vil gi et nytt løft for utviklingen av tobakk.

Vii. Sammendrag

qr government code

Den todimensjonale tetningen gir en anti-Counterfeiting TRACE-metode med sine spesielle tekniske funksjoner og anticounterfeiting-funksjoner. Bekvemmeligheten med bruken og det store utvalget av applikasjoner på markedet gjør det til en viktig del av Tobaccos industri. Tobakks todimensjonale koder SEALS forventes å fortsette å spille en betydelig rolle når industrien fortsetter å vokse, takket være teknologiske fremskritt og en utvidelse i applikasjonsscenarier.
Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, trykt tippepapir, preget tippepapir, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!

Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende