Hjem> Produkter> Sigarettforseglingspapir> Vanlig segl> QR -kode -etikett av høy kvalitet
QR -kode -etikett av høy kvalitet
QR -kode -etikett av høy kvalitet
QR -kode -etikett av høy kvalitet
QR -kode -etikett av høy kvalitet
QR -kode -etikett av høy kvalitet

QR -kode -etikett av høy kvalitet

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
Overfør båndtyper
Overføringsutskifting
produktbeskrivelse

Sigarett QR -kode Tetningsprodukt Innføring

I. Produktoversikten

Denne innovative todimensjonale tetningen for tobakk kombinerer de nyeste informasjonsteknologiene med gammeldagse tetningsmetoder. Bruker avansert 2-dimensjonal kodetrykksteknologi for å lage en unik informasjonskode og gi en anti-motstandsmetode for tobakksprodukter.

De andre tekniske egenskapene

Den høye presisjonen todimensjonale trykketeknologien er det som gir forseglingen sine tekniske funksjoner. Mønsteret til den todimensjonale koden er veldig tydelig og presis, med en god skanningsgjenkjenningshastighet. Forseglingsmaterialer er utmerket og holdbare, og de kan også opprettholde lesbarhet i mange år.

Tre ganger funksjon av anticounterfeiting

Å skanne de todimensjonale kodene på sigarettforseglingen QR-koden lar forbrukerne få informasjon som produksjonsdato, batchnumre og andre viktige data om produktet. Forbrukere kan bruke denne praktiske henvendelsesmetoden for å eliminere forfalskning og produkter av dårlig kvalitet.

Fjerde bekvemmelighet

Bruk QR -koder for å forsegle sigarettpakker kan være veldig nyttige. Mobiltelefoner kan skanne QR -koden for å få tilgang til informasjonen på forseglingen. Spørringsmetoden forbedrer brukeropplevelsen for forbrukerne, siden den ikke krever ekstra verktøy.

5. Applications of Market

I tobakksindustrien er todimensjonale koderforseglinger mye brukt. Tobakk todimensjonale kodeforseglinger kan brukes til å spore produkter og gi pålitelig antikounterfeiting. 2-D-kodeforseglingen er også kompatibel med et bedriftsinformasjonsstyringssystem, noe som gir mulighet for oppdatering av sanntid og henting av produktdetaljer.

6. Framtidsutsikter

De todimensjonale sigarettkodetetningenes funksjoner og mulige applikasjoner vil vokse med vitenskap og teknologiske fremskritt. Fremtiden vil bringe mer tilpassede og intelligente QR -koder for forsegling, og legge ny energi til industrien.

qr code of sealdah station

Vii. Sammendrag

En ny metode for anti-kontrafering er tilgjengelig med de unike todimensjonale kodene tetning for tobakk. Den har både anti-kontrafesting og tekniske egenskaper. Dette er på grunn av den brede markedets anvendelse og bekvemmelighet. Når teknologien fortsetter å avansere og applikasjonsscenarier fortsetter å utvide, vil todimensjonale kodetobakkssel spille en viktig rolle i utviklingen av tobakkssektoren.

Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, trykt tippepapir, preget tippepapir, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!

Hjem> Produkter> Sigarettforseglingspapir> Vanlig segl> QR -kode -etikett av høy kvalitet
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende