Hjem> Produkter> Sigarettrammepapir> Gullpapp> Sigarett verdens gullkant minnesramme
Sigarett verdens gullkant minnesramme
Sigarett verdens gullkant minnesramme
Sigarett verdens gullkant minnesramme
Sigarett verdens gullkant minnesramme
Sigarett verdens gullkant minnesramme

Sigarett verdens gullkant minnesramme

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Pack/Packs
Emballasje og levering
Selge enheter : Pack/Packs
Overfør papir for glittervinyl
Overfør papir for lasergravering
produktbeskrivelse

Tobakksramme papir gullkort papir produkt introduksjon

gold car vinyl wrap

I. Produktoversikt

Tobakksrammepapir Gullkortpapir er et emballasjemateriale designet for tobakksindustrien. Med sitt unike materielle og utsøkte utseende gir det et emballasjealternativ av høy kvalitet for tobakksprodukter, samtidig som det øker merverdien av produktene.

For det andre, materielle egenskaper

Tobakksrammepapir Gullkortpapir ved bruk av fibre råvarer av høy kvalitet etter nøye produksjon. Overflaten viser en lys gullfarge, glatt og rik tekstur. Samtidig har dette materialet utmerket strekkfasthet, slitasje motstand og stabilitet for å sikre sikkerheten til tobakksprodukter under transport og lagring.

3. Søknadsfelt

Gullkortpapir er mye brukt i emballasjen til tobakksprodukter som sigaretter og sigarer. Dets unike gullutseende kan fremheve high-end kvaliteten på produktet og tiltrekke seg forbrukernes oppmerksomhet. Samtidig gir det også tobakksbedrifter med personaliserte emballasjeløsninger, noe som hjelper til med å forbedre merkevarebildet.

For det fjerde, miljøprestasjoner

Tobakksrammepapir Gullkortpapir tar hensyn til skjønnheten og det praktiske samtidig, men vurderer også miljømessige ytelser. Den bruker resirkulerbare materialer for å redusere miljøforurensning. Samtidig, i produksjonsprosessen, følger vi strengt miljøvernforskriften for å sikre at produktet er grønt og miljøvern.

5. Markedsutsikter

Med den kontinuerlige utviklingen av tobakksindustrien og jakten på forbrukere for livskvalitet, er markedsmulighetene for tobakksrammepapir gullkortpapir veldig bredt. Det kan ikke bare imøtekomme behovene til tobakksselskaper for emballasje av høy kvalitet, men også overholde utviklingstrenden for grønn miljøvern og bidra til bærekraftig utvikling av industrien.

Vi. Sammendrag

Tobakksrammepapir Gullkortpapir skiller seg ut i tobakksemballasjemarkedet med sine unike materielle egenskaper, brede applikasjonsfelt og utmerket miljøytelse. Vi tror at i fremtidig utvikling vil tobakksrammepapir gullkortpapir fortsette å lede bransjetrenden og gi sterk støtte for den innovative utviklingen av tobakksindustrien.
Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!

Hjem> Produkter> Sigarettrammepapir> Gullpapp> Sigarett verdens gullkant minnesramme
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende