Hjem> Produkter> Sigarettfôrpapir> Preget fôrpapir> Høy styrke indre fôrpapir
Høy styrke indre fôrpapir
Høy styrke indre fôrpapir
Høy styrke indre fôrpapir
Høy styrke indre fôrpapir
Høy styrke indre fôrpapir
Høy styrke indre fôrpapir

Høy styrke indre fôrpapir

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
produktbeskrivelse

Tobakk preget fôrpapirproduktinnføring

I. Produktoversikt

double sided printing upside down

Tobakks preget fôrpapir er et spesielt papir for tobakksemballasjebransjen. Emplasert teknologi brukes til å gi papiret en unik tekstur, og gir en emballasjeløsning av høy kvalitet for tobakksprodukter. Denne typen fôrpapir er ikke bare vakkert, men også praktisk og miljøvennlig, og blir ønsket velkommen av markedet.

For det andre, materielle egenskaper

Tobakks preget fôrpapir er laget av råvarer av høy kvalitet og behandlet nøye. Det har god fleksibilitet og slitasje motstand, og kan effektivt motstå påvirkningen fra det ytre miljøet for å sikre kvaliteten og smaken av tobakksprodukter. Samtidig har foringspapiret også utmerkede barriereegenskaper, som effektivt kan isolere skadelige stoffer som fuktighet og lukt i luften, og forlenge holdbarheten til tobakksprodukter.

3. Design fordeler

Anvendelsen av pregeteknologi gjør pregepapiret for tobakk har en unik tekstur og visuell effekt, og forbedrer pakkenes karakter og skjønnhet. I tillegg øker pregingsprosessen også friksjonen og grepet på papiret, noe som gjør det mer praktisk og behagelig for forbrukerne å åpne pakken.

For det fjerde, miljøvernkonsept

Tobakk preget fôrpapir tar hensyn til begrepet miljøvern i produksjonsprosessen, vedtar miljøvennlige materialer og prosesser for å redusere virkningen på miljøet. Samtidig kan fôrpapiret resirkuleres, noe som bidrar til å redusere belastningen av avfall på miljøet og oppnå bærekraftig utvikling.

V. Omfang av søknad

Tobakks preget fôrpapir er mye brukt i emballasjen til forskjellige tobakksprodukter, for eksempel sigaretter, sigarer og så videre. Den unike tekstur og utmerkede ytelse kan dekke de individuelle behovene til forskjellige merker og produkter, og forbedre det totale bildet og markedskonkurransen til tobakksprodukter.

Oppsummert har tobakks preget fôrpapir brede applikasjonsutsikter og utviklingspotensial innen tobakksemballasje på grunn av dets utmerkede materielle egenskaper, designfordeler, miljøvernkonsepter og bredt anvendelsesomfang.

Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, trykt tippepapir, preget tippepapir, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!

Hjem> Produkter> Sigarettfôrpapir> Preget fôrpapir> Høy styrke indre fôrpapir
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende