Hjem> Produkter> Sigarettfôrpapir> Komposittfôrpapir> Høy barriere indre fôrpapir
Høy barriere indre fôrpapir
Høy barriere indre fôrpapir
Høy barriere indre fôrpapir
Høy barriere indre fôrpapir
Høy barriere indre fôrpapir
Høy barriere indre fôrpapir
Høy barriere indre fôrpapir

Høy barriere indre fôrpapir

Get Latest Price
Min. Rekkefølge:1 Piece/Pieces
Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
Overfør papirdekal
produktbeskrivelse

Tobakksfôrpapirprodukt Innføring

I. Produktoversikt og egenskaper

paper composite chopping board

Tobakksfôrpapir er et slags emballasjemateriale som er spesielt laget for tobakksindustrien, med sine unike egenskaper og fordeler, mye foretrukket innen tobakksemballasje. Produktet har utmerkede fuktighetssikre, muggsikre og antikorrosjonsegenskaper, som kan beskytte tobakksprodukter mot de ytre miljøets skadelige effekter. Samtidig sikrer den utmerkede fleksibiliteten og holdbarheten integriteten og skjønnheten i emballasjen.

For det andre materiale og prosess

Tobakksfôrpapir bruker papir av høy kvalitet og miljøvennlig blekk som råvarer for å sikre at produktet er ikke-giftig og ufarlig. Når det gjelder prosess, bruker vi avansert utskriftsteknologi og beleggbehandling for å få fôrpapiret til å ha god utskriftseffekt og dekorasjon. Samtidig tar vi også hensyn til detaljer for å sikre at hvert stykke fôrpapir oppfyller strenge kvalitetsstandarder.

3. Søknadsfelt

Tobakksfôrpapir er mye brukt i emballasjen til forskjellige tobakksprodukter, inkludert sigaretter, sigarer og så videre. Det kan forbedre produktets karakter- og merkevarebilde, og forbedre forbrukernes ønske om å kjøpe. Samtidig gir den personlige utformingen og utskriften av fôrpapiret også tobakksbedrifter med mer markedsføringsmidler, og hjelper til med å forbedre merkevarekjennskap og markedsandel.

For det fjerde, markedsfordel

Tobakksfôrpapir har en betydelig fordel i markedet. For det første sikrer materialet og utsøkt teknologi av høy kvalitet og utsøkt teknologi den utmerkede ytelsen til produktet; For det andre oppfyller personalisert design og utskrift behovene til forbrukere for skjønnhet og praktisk; Til slutt tilbyr vi tilpassede tjenester som kan tilpasses i henhold til kundenes behov for å imøtekomme de unike behovene til forskjellige merker.

Kort sagt, tobakksfôrpapir viser sterkt markedspotensial i tobakksindustrien med sin utmerkede ytelse, unike design og bredt spekter av applikasjoner. Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape en bedre fremtid sammen.
Vårt selskaps forretningsomfang inkluderer produksjon av sigaretttilbehør, emballasjematerialer, sigarettemballasjepapir, sigarett indre fôrpapir, sigarettrammepapir og sigarettforseglingspapir. Velkommen til å spørre!

Hjem> Produkter> Sigarettfôrpapir> Komposittfôrpapir> Høy barriere indre fôrpapir
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende